Sounds of the City ('thuisversie') - Judy Carati


Judy Carati speelt tijdens Open Monumentendag, 10 september 2016

 

Museum Huis Lambert van Meerten, Oude Delft. Een korte impressie; achtereenvolgens een stukje van "Wolf", gedicht "Delft" (opgenomen in een overzichtsbundeltje van Verzet de zinnen en heeft tevens meegedaan in een expositie tgv de opening van het nieuwe stadskantoor in Delft) en "Road to Wisdom"

(een van mijn 'begintijdliedjes'; een tekst jullie allen gegund :) 

 

 


Optreden Akoestisch Open Podium bij café de Keizer in Gorinchem, mei 2016


Judy Carati and Friends; feestelijk einde van een middag, waarin ik eigen muzikale gasten ontving en tevens mijn gedichten/liedjesbundel presenteerde bij Lunchkamer Den Engel, Januari 2016.

A donde vas Luna - Carat_i_Azul (voor mij de eerste keer dat ik een Sevillanas zong, met begeleiding van Gerardo Azul.  Het was niet representatief voor ons duo optreden in Rotterdam op 14 okt., maar was wel gewoon gezellig, feestelijk en leuk : -)) Met dank aan Johanna, Mirthe en Ingeborg voor het spontane dansen!Back Side  (Judy Carati, live at THISSFEST, Utrecht, juni 2014)Train Of Silence (Judy Carati, Live at THISSFEST, Utrecht, juni 2014)Gedicht Onzichtbaar + Lied Ongrijpbaar (Judy Carati,LIVE at THISSFEST, Utrecht, juni 2014)