NEWS & ACTIVITIES:


10 december huiskamerfestival Vlaardingen!

23 november jl hoorde ik, tijdens een avond in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen meer over de invulling van de middag.

Ik speel de 10e in de huiskamer van Nanda Kempers aan de Korte Dijk 56; drie keer dertig minuten.

meer info op mijn nieuwe website (judycarati.site)

 


Judy bij De Late Avond:

Driemaal ben ik op de lokale radio te beluisteren geweest, met mijn liedje Sounds of the City: op 22 augustus via www.delateavond.nl (oa te ontvangen in Schiedam, Dordrecht, Krimpen ad IJssel en Lansingherland) en zondag, 27 augustus om 11:00 in Antwerpen e.o via www.radioantigoon.nl

 

OP 18 oktober jl heb ik een 15 minuten durend interview gegeven bij het informatieve easy-listeningprogramma "De Late Avond".

 

Met hoofdredacteur Jeroen van Gent praat ik over mijn muziek, gedichten en de praktijk en speel ik twee van mijn liedjes live. Het programma wordt dagelijks gepresenteerd door Alfred Blokhuizen en de uitzending is terug te luisteren via mijn website. 

 

 


            In het kader van OPEN MONUMENTEN WEEKEND

 

speelde ik op 9 september bij de historische Marlothoeve en op 10 september bij café-brasserie Huszár: 


NIEUWE 'ET'....

 

Benieuwd naar de nieuwe bijdrage voor september?

 

Klik op:


In juni 2017 heb ik een meditatie ingesproken tbv mijn eigen praktijk. Reacties hierop waren zeer positief, met de vraag naar meer.... 

Zie ook mijn andere website: www.praktijkcarati.jimdo.com 


in de maanden augustus en september 2017 is er verder gewerkt aan een video, opgenomen in het MiddenDelflandgebied. Ik speel hier, dichtbij huis een van mijn eigen liedjes. De film is inmiddels af(!)....en is oa te vinden op youtube.

Met dank aan Vincent Robbesom en Dylan Siemerink.


HUISKAMERCONCERTEN

Op intieme locaties voor luisterpubliek, komen mijn liedjes en gedichten het meest tot hun recht en zijn er doorgaans veel complimenten voor mijn (warme) stem, spel en inhoud.

 

Een optreden wordt ervaren als een een moment van verstilling....... 

 

 

Ook in de komende periode ben ik voor een aantal (besloten) huiskamerconcerten gevraagd; boekingen via Judy en/of Gigstarter

 

 

                                             "HALFROND"

 

In de afgelopen 2 maanden werd ik oa gevraagd voor een aantal (besloten) HUISKAMERCONCERTEN (liedjes en gedichten) in Delft en Rotterdam. Deze concerten kregen als titel "Halfrond" en er werd voornamelijk op sfeervolle locaties gespeeld met een fijn luisterpubliek.

Gedicht Delft in Stadskantoor

Mijn gedicht "Delft" is vanaf 17 juni 2017 (inmiddels verlengd tot eind dit jaar) te zien bij de expositie tgv de opening van het nieuwe stadskantoor in Delft. Gesitueerd in het nieuwe station. foto van Judy Carati.

Judycht "Taenkebaenk"

 

 Na sluiting van de fbpagina Judycht Taenkebaenk (--) heb ik een "gastenhoekje" ingericht, met dezelfde naam, voor diegenen die het leuk vinden om iets moois op mijn website te plaatsen. Voorwaarde is, dat het eigen werk is.

 

Je kunt daarbij denken aan gedichten of liedjes, maar ook een mooie foto van je eigen werk, met een eigen biografie of korte toelichting erbij.

 

Mocht je interesse hebben, hoor ik het graag. 

                     Dit gedicht heb ik geschreven ter nagedachtenis aan flamenco-gitarist Gerardo Azul

 

Pure poëzie
voorgedragen door jouw handen 
Wat thans zwijgt
zijn de subtiele overgangen
krachtig en verfijnd
felvlammend, vurig, trots
maar ook verborgen melancholisch, teder
Jouw handen, nu zo stil

Na de ingeslapen nacht van deze dag
het besef
als een razende hakkenregen; 
keihard roffelend op de ziel

Een deel van jou zal echter blijven leven;

jouw klank
bewaar ik in mijn hart

Judy Carati
©Judycht B.Zona 5 juni 2017

Flamencogitarist/ meester- begeleider Gerardo Azul (Gerardus Antonius Hubertus Janssen)  is op 2 juni 2017 overleden.

De in het Limburgse IJsselstein geboren Geert was een zeer getalenteerd man, die leefde voor zijn passie, de flamencomuziek. Hij heeft vele zangers, zangeressen, dansers en danseressen laten schitteren door middel van zijn begeleiding. Ook trad hij, samen met Silvestre Vivo op, als het duo "Albeida".  Ik heb een korte periode met hem mogen samenwerken (onder de naam "Carat_I_Azul"). Verdrietig en pijnlijk om Gerardo als vriend en collega te moeten missen.  

GEWEEST:

JUDY LIVE IN BIBLIOTHEEK ROTTERDAM

 

Zondag 12 februari 2017,

tijdens de poëziemiddag van Stichting Ongehoord, zorgde Judy Carati, afgewisseld met een aantal van       haar gedichten, voor de muzikale omlijsting. 

                     

 

           Meer info:       https://stichtingongehoord.com/

  

 

14 oktober 2016 Carat_i_Azul ,

de Rotterdamse Salon

 

 

 

 

 

 

 

Een intieme avond voor 'verstilling, diepte en rust', in mediterrane sfeer; mijn eigen liedjes en gedichten gecombineerd met Spaans/Portugese teksten, in samenwerking met de veel te jong overleden Flamenco-gitarist en meesterbegeleider Gerardo Azul.

 

Helaas zijn van deze avond geen opnamen gemaakt. Er was ons tevens geen tijd meer gegund, voor het opnemen van de liedjes, die we die avond hebben gespeeld. Het optreden draag ik (en naar ik hoop ook het publiek, die avond) mee in mijn hart.